Про це на брифінгу заявила начальник головного управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави, протидії корупції та злочинів у сфері транспорту Генеральної прокуратури України Ірина Зарубинська, передає прес-служба ГПУ.

“Це обласні адміністрації в Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській областях, Київська міська державна адміністрація, а також Сокальська райдержадміністрація Львівської області та сесійна зала Полтавської обласної ради. Крім цього, на сьогодні заблокованими залишаються також і інші будинки та транспортні комунікації. Загалом – 37 об’єктів”, - повідомила Зарубинська.

Нагадаємо, начальник Головного управління ГПУ Ірина Зарубинська заявила, що збитки від штурму адмінбудівель в регіонах компенсуватимуть грішми з місцевих бюджетів.

Заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олег Татаров нагадав, що на виконання закону про амністію залишається тиждень – 16 лютого при невиконанні умов закон втрачає чинність. Як відомо, протестувальники повинні звільнити захопленні адміністративні будівлі.