Послам розповіли, що "жодним відео не підтверджено, що Луценка били правоохоронці".

Українські чиновники наголошували, що Луценко обізвав полковника міліції п***стом, сказавши це вголос,
— додають джерела і наголошують, що ЗМІ на зустріч не запрошували.

Німецькому послу Крістофу Вайлю дуже прикро, що такого відомого політика побили. Тоді як посол США перепитав, чому немає відеодоказів побиття Луценка міліцією.

Ніяких тілесних ушкоджень Юрій Луценко не отримав і працівники міліції йому не спричиняли. Через деякий час пролунала фраза, що Юрія Луценка побили і це було як закликом. Велика група громадян підбігли до автобуса і почали його розхитувати для того, щоб перекинути, - зазначив заступник Міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк.

Нагадаємо, Києво-Святошинський суд Київської області засудив Ігоря Мосійчука, Володимира Шпару та Сергія Бевза до 6 років позбавлення волі. Так званих "васильківських терористів" визнали винними в намірі скоїти вибух пам'ятника Леніну в Борисполі під час святкування Дня незалежності в 2011 році.

Після винесення вироку розпочалися сутички активістів із "Беркутом". Бійка спалахнула після того, як люди заблокували виїзд, щоб автозаки із засудженими не могли виїхати. Внаслідок сутичок активістів із "Беркутом" постраждали і протестувальники, і журналісти.

5 активістів потрапили до лікарні після сутичок з "беркутівцями". Серед них був і екс-міністр Юрій Луценко, якому розбили голову, після чого відвезли до лікарні "Борис".

Зараз екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко після переведення з реанімації у звичайну палату почувається гірше. Зокрема, в нього часто паморочиться в голові.