"Зараз стан Олександри Попової стабільно важкий. Про будь-яку динаміку говорити передчасно. Справді, вона відключена від апарату штучного дихання. І з’явилася нецілеспрямована реакція на деякі зовнішні подразники, це на рівні рефлексів. Тобто причиною реакції мами про те, що вона вийшла з коми, стала така подія: мати за дозволом головного лікаря Олександра Дем’янова приходить до дівчинки в палату й розмовляє з нею. І в один з моментів у дівчинки деякі органи починають працювати нецілеспрямовано, спрацювали сльозні залози. Тобто, дівчинка заплакала", – зазначив Багрянцев.

Також він додав, що мама перебуває в такому стані, що будь-яку зміну сприймає дуже позитивно. І коли у Олександри спрацювали сльозні залози, мама подумала, що дівчинка вийшла з коми.

Він зазначив, що завдяки обладнанню, яке лікарня отримала від мами Оксани Макар в цей день була зроблена електроенцифолограма мозку, яка внесла ясність у стан кори головного мозку Олександри Попової на сьогодні. Однак, зараз ще рано щось прогнозувати.

Нагадаємо, вчора з'явилося повідомлення, що Олександра Попова, яка більше 40 днів перебувала в комі, прийшла до тями.