Під час засідання Лариса Зводська, адвокат ґвалтівника Макар Краснощока, передала суду свідчення Євгенія.

У цих свідченнях обвинувачений детально розповів події того дня, коли зґвалтували та підпалили Оксану Макар.

За його словами, вийшовши з бару, він придбав горілку і на прохання Артема Погосяна презервативи. Коли хлопці з Оксаною прийшли на квартиру, Максим Присяжнюк був удома, дивився телевізор. Краснощок налив у три чарки горілки, Макар попросила, щоб їй теж налили. Краснощок не хотів цього робити. Тоді Оксана схопила одну чарку, випила, поставила її на стіл і відбила ніжку. Вона танцювала, лізла до всіх трьох цілуватися. Загалом, вела себе, показуючи, що хлопці можуть розраховувати на щось більше.

Згодом Краснощок запропонував Оксані сходити у ванну. Через 15-20 хвилин вона вийшла з ванної і пішла відразу в кімнату. Краснощок пішов за нею і запитав, чи все в порядку. Дівчина відповіла, що її трохи нудить. Тоді біля ліжка їй поставили тазик. Після цього Краснощок вступив з нею в статевий контакт. Взятий у Погосяна презерватив, зрештою, порвався.

Коли Краснощок повернувся на кухню, в кімнату до Оксани пішов Присяжнюк. Краснощок ходив курити на балкон, і був свідком статевого акту Максима і Макар. З цього приводу Присяжнюк почав обурюватися, що Краснощок ходить по квартирі і заважає йому.

Тема: Вбивство Оксани Макар (фото,відео, останні новини)

Коли Максим повернувся на кухню, до Макар пішов Погосян. Присяжнюк і Краснощок через деякий час навідалися до Артема і Макар. Ті сиділи і про щось говорили. Краснощок пішов у ванну. А коли повернувся звідти на кухню, побачив там Погосяна. У кімнаті пролунали якісь звуки, коли хлопці зайшли туди, то побачили, що Присяжнюк тримає руки біля обличчя Оксани. Краснощок точно не бачив, чи душив Присяжнюк її.

Згодом усі троє пішли на кухню, де Присяжнюк повідомив, що треба щось вирішувати, треба прибирати тіло. При цьому Присяжнюк проронив таку фразу: "А чим я гірший? У мене теж є член. Чим я їй не сподобався?".

Тоді Краснощок пішов у кімнату і намацав у Оксани пульс. Потім він побачив, що Присяжнюк тримав у руках провід і мав намір душити Макар. Краснощок відрадив його, мовляв, вона і так вже мертва. Євген чітко зазначив, що не повідомляв хлопцям, що дівчина жива.

Після цього Присяжнюк тиснув на Краснощока і Погосяна, погрожуючи своїми зв'язками. Хлопці зібрали речі і віднесли Оксану на будівництво. Далі показання обвинуваченого збігаються з відомими раніше відомостями. Однак Краснощок наполягає, що нічого не підпалював. Він лише залишив на будівництві дівчину і всі троє пішли додому. Краснощок ліг спати, а Присяжнюк дивився телевізор.

Судді прикріпили ці свідчення до матеріалів кримінальної справи.

До слова, головний обвинувачуваний у справі Оксани Макар Євгеній Краснощок заявив, що зізнання у вбивстві дівчини з нього вибили, при цьому пригрозивши розправою над його дружиною.