Прихильників "Свободи" зібралося близько 200. Вони вимагають, аби нардепи прийняли закон про люстрацію, зміни у закон про вибори народних депутатів і проведення позачергових виборів до парламенту за новим законом.

Люди прийшли на площу Конституції до будівлі парламенту з прапорами і символікою "Свободи" та плакатами "За люстрацію проти корупції", "Новій Україні - нову виборчу систему" та іншими.

Під Радою також пікетують родичі учасників АТО. Вони вимагають звільнення та повернення військовополонених. У руках люди тримають плакати "Геть бездарних командирів!", "Ми за мир на всій землі", "Матері Волині вимагають повернути синів з полону". Активісти періодично вимагають, щоб до них вийшов Президент.

Також під парламент підійшли представники блоку лівих сил України. Вони тримають плакати з вимогою відновити соціальну справедливість.

На площі Конституції встановлена ​​сцена і банер "Парламентська сотня".

Будівлю парламенту по периметру охороняють правоохоронці у посиленому режимі.

Нагадаємо, міністр оборони прозвітує у Верховній Раді про ситуацію в Іловайську, депутати розглянуть питання підтримки армії та проведення АТО, з 2 до 5 вересня нардепи працюватимуть у режимі пленарних засідань.