"Я звертаюся до владної мафії, яка силою захопила Україну та занурила її в свою темну кримінальну дійсність! Чуєте, ви? Не смійте називати людей, які вийшли 19 січня на вул. Грушевського, злочинцями! Ви, мафія при владі, довели людей до крайньої межі, ви вирвали з їх рук рятівний квиток до Європи, а тепер ви їм вішаєте ярлик провокаторів!?", - йдеться в заяві Юлії Тимошенко, розміщеній на сайті "Батьківщини".

Екс-прем'єр обурена тим, що влада за 60 днів не побачила мільйонів українців на мирних акціях.

Ви, ганебна владна сволота, вбивали їх дітей кийками на Майданах, ви трощили їх мізерний бізнес, тягнули останні копійки з бюджету на Кіпр, ви шістдесят днів не звертали уваги на мільйони людей, які вийшли на площі по всій країні, по всьому світові. Коли вони мирно йшли до вас та очікували від вас справедливих рішень, ви кидали кращих з них у в‘язниці та давали їм драконівські тюремні строки. За що? За прагнення до свободи?! – пише екс-прем'єр.

Читайте також: Сікорський поклав відповідальність за насильство в Києві на владу

Тимошенко радить владі піти в небуття та зникнути з життя українців.

"Ви, мафія при владі, загнали мирних та оптимістичних українців у глухий кут. А тепер, коли вони не витримали цієї відвертої наруги і прийшли до вас, поки що на вулицю Грушевського, ви маєте нахабство цих людей, які у відчаї, називати злочинцями, погрожували їм арештами та травити на них ваших тренованих убивць в формі "Беркуту"? Ви - мафія при владі. Ви це давно заслужили і тепер, щоб зупинити народ, ви мусите негайно та добровільно піти в небуття. Народ вимагає від вас зникнути з його життя і я їх в цьому цілком підтримую", - наголошує вона.

Екс-прем'єрка звернулась також до українців і запевнила, що була би на вулиці Грушевського, якщо була би на волі.

А до вас, мужні сини та доньки України, я звертаюся зі словами підтримки та віри в вас! Бороніть Україну та нічого не бійтеся! В України, окрім вас, немає ніякого захисту. Інакше народу з мафією не впоратися. Боріться! Ви – герої, хто стоїть в проломі за Україну. Якщо б я була на волі, то була б з вами на вулиці Грушевського. Свобода варта такої боротьби, - вважає Тимошенко.

До слова, лідер УДАРу Віталій Кличко заявив, що влада продовжує стягувати до столиці бійців з усієї країни і закликав усіх небайдужих приходити на Майдан, щоб "захистити свою Батьківщину і своє майбутнє".