"Приймаю з Криму вітання з нагоди провальних для де-факто кримської влади "виборів". Дуже точно охарактеризував результати "виборів" у Криму один із кримських журналістів (прізвище його з відомих причин не називаю): «Рефат аг'а, не забудьте подякувати особливо етнічним росіянам та українцям, які живуть у Криму. Багато з них також підтримали рішення Меджлісу і разом з кримськими татарами дружно бойкотували "вибори", — пише Чубаров у Facebook.

Він наголошує, що у рішенні, прийнятому Меджлісом кримськотатарського народу, ще 12 червня 2014 було записано: "Закликати всіх жителів Криму, незалежно від національності, які вважають, що порушення фундаментальних прав кримських татар — корінного народу Криму — дискримінаційні закони про вибори не сприятимуть зміцненню міжнаціональній злагоді, встановленню рівного діалогу та соціальної справедливості на півострові, не брати участі у виборах депутатів Держради Криму і представницьких органів муніципальних утворень в Республіці Крим, призначених на 14 вересня 2014".

Нагадаємо, раніше Чубаров закликав своїх земляків бойкотувати вибори до Держдуми РФ, які проводитимуться в окупованому Криму.