Як повідомляє прес-центр АТО, інцидент стався об 11:10.

Крім того, терористи обстріляли низку інших населених пунктів. У районі донецького летовища під обстріли терористів потрапили населені пункти Піски, Авдіївка, Опитне, Тоненьке, Мар’їнка, Гранітне, а також сам аеропорт. Тут бойовики застосовували міномети, танки, протитанкові керовані ракети та важку артилерію.

Читайте також: Нова трагедія у Донецьку: загинули 2 людини, були поранені 3

Незаконні збройні формування обстрілювали з важкого озброєння населені пункти Орлово-Іванівка, Редкодуб, Нікішино, Каменка, околиці Ольховатки.

Населені пункти Тоненьке, Гранітне Опитне, Заря та Новокалинове були обстріляні бойовиками із РСЗВ БМ-21 “Град”.

За період з 6 до 14 години сьогоднішнього дня незаконні збройні формування уже 42 рази обстріляли позиції наших військових. Як і раніше, бандформування відкривають вогонь з важкого озброєння,
- йдеться в повідомленні.

Районами найбільшого загострення є донецький аеропорт та найближчі до нього населені пункти, а також передній край на Дебальцевському напрямку, де відбулося два бойових зіткнення: поблизу Нікішиного та Орлово-Іванівки.

Читайте також: Ситуація в донецькому аеропорту стабілізувалася, — штаб АТО

“Наші військові не втрачають контролю над своїми позиціями та адекватно реагують на виклики”, - наголосили у прес-центрі АТО.

Нагадаємо, за минулу добу у зоні проведення АТО загинув 1 військовий, ще десятеро отримали поранення.

Згідно з повідомленням Генштабу, українські військові в аеропорту Донецька зазнали втрат.

Терористи погрожують зрівняти Донецький аеропорт з землею, якщо до 17 години українські військові не покинуть будівлю. Бійці відступати не збираються і просять підмоги.