"Двоє невідомих в цивільному тягнули його. Третій йшов поруч. Олег був у кайданках. На куті вул. Городоцької-Наливайка його запхали в машину", — каже очевидиця подій, яка побажала залишитися анонімною, журналістам "Нашого репортера".

За її словами, чоловіки, які тягнули фотографа, не боялися, що їх сфотографують. Тоді дівчина зателефонувала до міліції, сказала номер автомашини, та правоохоронці, додає вона, приїхали лише через 20 хвилин.

Очевидиця також сказала, що чоловіки пояснили їй, буцімто Олег Панас вкрав мобільний телефон, тому його й затримали. Дівчина каже, що це неправда і провокація.

За словами ж іншого очевидця, номер авто, на якій фотографа повезли невідомі, передали міліціонерам для оголошення у розшук. Обидва номери викраденого не відповідають, вони поза зоною досяжності.

ZAXID.NET пише, що керівник обласної міліції Олександр Рудяк підтвердив факт затримання і додав, що фотографа затримали за постановою одного із столичних судів.

Інший львівський фотограф у Facebook повідомив, щосьогодні о 17.00 пікетуватимуть Львівське обласне управління міліції. Вимога – відпустити активіста Майдану і фотографа Олега Панаса і зняти неправдиві звинувачення у крадіжці телефона. І не розпочинати репресії проти мітингувальників.