"Верховний суд України - це вища судова інстанція України. Контракт, який був підписаний в 2009 році, в цьому випадку є безперечним", - сказав Міллер журналістам у Відні.

"Це ще раз підкреслює, що протягом п'яти років українська сторона виконувала всі умови контракту, платила за постачання газу в рамках цього контракту і до останнього часу не було жодних серйозних проблем", - додав він.

Нагадаємо, у "газовій справі" Тимошенко поставили крапку. Верховний суд визнав її невинуватість. Повний текст рішення на руки отримав захисник екс-прем’єра Сергій Власенко.

Як відомо, Тимошенко була заарештовано 5 серпня 2011 року під час судового процесу щодо "газової справи". 11 жовтня 2011 Печерський районний суд Києва засудив її до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009 році. Крім того, суд позбавив Тимошенко права обіймати посади в органах державної влади на три роки і зобов'язав відшкодувати державі 1,5 млрд грн.

22 лютого 2014 Верховна Рада України прийняла рішення про виконання міжнародних зобов'язань щодо звільнення екс-прем'єра з ув'язнення.