Спілкування Путіна з російським народом стало рекордним за кількістю питань до президента. Та в соцмережах у надмірній увазі до глави Кремля приводів для оптимізму не бачать.

Готувались до прямої лінії росіяни ґрунтовно. У них навіть традиція завелась –імпровізувати із лапшею й освяченою водою.

Із трьох мільйонів запитань російський президент дав відповіді на дев'ять десятків. Розповідав про користь санкцій, ріст економіки, підтримку фермерства.

Читайте також: Пряма лінія з Путіним: найгарячіші заяви

Підвели користувачі й власні підсумки правління Путіна. Друге місце у Європі за ростом цін, перше місце у світі за кількістю самогубців серед літніх людей, дітей та підлітків.

Говорив президент довго. Та на найголовніші питання так і не відповів. Наприклад, чому в той час як палає Сибір, президент говорить про собак. Чому бодай хвилиною мовчання не вшанував десятки жертв від пожеж. Та чому щонайменше півгодини присвятив фермерству.

Головне, на думку багатьох користувачів питання, промчало лише у рухомому рядку. Підмітили уважні користувачі й те, як із рядка зникло питання про війну на Донбасі.

Читайте також: Путін майже 4 години "сповідався": інтернет вибухнув мемами

Загалом 4 години президентського монологу трансформувались у зрозуміле для підгодованого пропагандою народу послання. Європа загниває, Америка потопає в боргах, війна з Україною – не можлива. а Сталін кращий за Гітлера.

Та справжні реалії російського життя все ж на кілька секунд потрапили на екрани і миттєво розійшлись соцмережами. А дехто уявив себе учасником медичного експерименту, як герой фільму "Механічний апельсин".