"Війна остаточно почалась. Вже ніякі закони не діють. Годину тому я знімала на мобільний телефон роздачу гранат табуну "Беркуту", голів зо 20. Гранати ці, нагадаю, зараз масово кидаються в українських громадян і викликають важкі осколкові поранення, хоча для Пшонки і Лутковської вони "світлошумові"", - написала вона у Facebook.

Нардеп розповіла, що сильно вдарилася головою.

"Я підійшла по Грушевського з боку Ради. Вони чудово знали, хто я. Я не нападала ні на кого, стояла на відкритому місці з телефоном. На мене накинулась зграя з мінімум п'ятьох здоровенних "беркутівців" у масках і обладунку, збили з ніг, я впала на бруківку і сильно вдарилась головою, шолом врятував", - додала Оробець.

Вона додала, що жорстоко побили трьох її захисників. Крім того, вибили з рук телефон, розбили його і відібрали.

"На мої крики: "Чого ви мене б'єте, я ж вам нічого не роблю", вони з гиденькими смішками казали: "А ми тебе не б'ємо, ми тебе відтісняємо", - написала опозиціонерка.

Після цього Оробець написала висновки, до яких дійшла. Зокрема, за її словами, "без лідера спротиву протест має високі шанси втонути в крові, а держава - у диктатурі".

Нагадаємо, на вул.Грушевського у столиці триває сутичка між радикальними протестувальниками і правоохоронцями. Опозиція не підтримує їхні дії.