У маленькій кімнатці насилу вміщуються і самі активісти, і принесена допомога.

Волонтери постачають все – від трусів і зубної щітки до форми і берців. Для цього, в першу чергу, потрібні гроші – звіти, рахунки та список необхідних речей доступний в Facebook в групі "Сестра милосердя АТО". Невеликими, але дуже потрібними дрібницями може допомогти будь-який перехожий.

Зараз головне завдання волонтерів – зібрати гроші на спеціальний апарат, який допоможе реабілітації пораненим з роздробленими кістками. Зібрати потрібно 2 з половиною тисячі доларів – дві третини вже є, залишилося зовсім небагато.

Добре було б, мріють волонтери, знайти швачок, які б допомогли – багатьох хлопців переводять або відправляють назад на фронт. Адже далеко не всі потрапляють з пораненнями – багато сильно застуджені через те, що сплять на землі. А їхати, крім як у формі, подарованій волонтерами, їм немає в чому – в день розходиться до 40 комплектів.

Не відстають від харківських колег і львівські волонтери. У кількох квадратних метрах працюють добровольці "Волонтерської сотні". Новоприбулим бійцям готують пакунки. До кожного підхід індивідуальний.

Забезпечують чоловіків усім необхідним. Але, розповідають – тепер військовим потрібні ще й теплі куртки та штани, а також кросівки від 39 та більших розмірів.

Підтримують й психологічний стан бійців. У госпіталі ні дня не обходиться без операцій – за день їх може бути більше тридцяти. Фахівці медзакладу запевняють, допомогу військовим надають належну. Поранених і травмованих лише більшає.

Допомогти військовим може кожен охочий. Теплий одяг та інші речі можна залишити на прохідній госпіталю.