Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Wizz Air Holdings повідомляє про те, що буде продовжувати реструктуризацію діяльності в Україні. З 20 квітня 2015 року, Wizz Air Hungary буде виконувати 8 рейсів в Україну та з України. Також 20 квітня Wizz Air Ukraine, авіакомпанія, яка наразі виконує 16 рейсів двома літаками, припиняє свою діяльність", — йдеться у повідомленні.

У компанії такий крок пояснюють нестабільністю у Східній Україні, а також девальвацією та нестабільністю місцевої валюти.

"Авіакомпанія буде готова до розширення діяльності в Украіні, коли ситуація на ринку покращиться", — додали у прес-службі.

У компанії повідомили, що буде продовжено виконання наступних рейсів: Київ - Будапешт, Київ - Лондон (Лутон) без змін. На рейси Київ - Кельн, Київ - Дортмунд, Київ - Гамбург, Київ - Катовіце, Київ - Ларнака, Київ - Мюнхен необхідно перебронювати квитки через Wizz Air Hungary.

Наразі припиняється обслуговування рейсів Київ - Барселона, Київ - Валенсія, Київ - Кутаїсі, Київ - Москва, Київ - Мілан, Київ - Неаполь, Київ - Венеція, Львів - Мілан, Львів - Неаполь, Львів - Венеція.

Нагадаємо, наприкінці минулого року у лоукост-авіакомпанії Wizz Air Ukraine, яка входить до групи Wizz Air, заявили про намір продовжити роботу на українському ринку, незважаючи на проблеми, " які держава створює в діяльності перевізника".