"Влада Харкова, вірніше, тимчасові гауляйтери Харкова таким чином позначають тих, кого вони бояться. Раз мене сьогодні розфарбували в Харкові як Аватара, - будемо цим пишатися. Це ознака того, кого вони бояться, а отже, те, що я говорю, страшно для них. А це означає, що більшість людей, які не сприймають цю владу, повинні звернути увагу на те, що говорять Аватари у зеленому", - сказав Юрій Луценко під час виступу на харківському Євромайдані.

Читайте також: У Харкові облили зеленкою Луценка, який поїхав розширювати Майдан на схід

Він ще не знає, чи поїде до райвідділу міліції, але хотів би подивитись в очі тим людям, які облили його зеленкою.

"Я хотів би подивитися в очі тим людям, які використовують такі способи вираження недовіри мені. Мені цікаво, вони дійсно мене ненавидять або просто заробляють гроші", - поцікавився лідер "Третьої Української республіки".

Учасників Євромайдану у Харкові Луценко закликав прийти в неділю на мітинг, розфарбувавшись зеленим.

Якщо вони позначили мене, як свого ворога, зеленим, покажіть ви всі, вороги такої влади. Це була би найкраща відповідь цій дрібній босоті, яка займає сьогодні такі високі посади, - наголосив він.

Нагадаємо, чоловіка та жінку, які у Харкові облили Юрія та Ірину Луценків зеленкою, відвезли до райвідділу. Ймовірно, їм доведеться сплатити штраф.