"Був сьогодні на Майдані. Відчуття протиріччя: з одного боку, щиро радий, що прийшло багато людей. Але з другого боку, я особисто знову не почув практичного плану дій. Заклики про необхідність нової Конституції та зміну законодавства планом не вважаю, оскільки парламентським шляхом сьогодні це не можливо", - написав він у своєму Facebook.

На думку Власенка, єдиним практичним наслідком сьогоднішнього віче є оголошення про створення "надорганізації".

Читайте також: Євромайдан зібрав сьогодні близько 100 тисяч людей

"Був прикро вражений черговими реляціями "про перемоги Майдану". Янукович зробив все, що хотів. Мені здається, як хотів би більше - зробив би більше. На мій погляд, єдиними практичними результатами Майдану є реальна перемога 11 грудня і голосування за закон "про амністію невинуватих", який по-суті дозволяє амністувати і "Беркут" з Клюєвим (не торкаюсь його оцінки)", - написав політик.

"Єдиним практичним наслідком сьогоднішнього віче є оголошення про створення "надорганізації". Однак без чіткого, практичного плану дій і ця ідея, як мені здається, є приреченою. При цьому, по-моєму, Юра Луценко, почав мислити категоріями: весна-літо. А що людям робити зараз? Розходитись чи стояти до весни-літа? Я не розчарований, я хочу почути від лідерів чіткий план дій, а не гасла та речівки. І хочу, щоб ми всі разом почали його виконувати", - наголосив Власенко.

Нагадаємо, опозиція створює громадянське об'єднання "Майдан". Про це під час народного віча у Києві заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.