Водночас, захиснику екс-прем’єра Сергію Власенку слідчий дозволив відвідувати ув’язнену щодня.

“Я захисник у справі, Євгенія - захисник Юлії Володимирівни у іншій справі, чому мене пустили постійно, а її пустили на два дні? Це перше питання. Питання друге - чому я про це дізнаюся із засобів масової інформації, а не від слідчого СБУ? Я про це не знаю. Я не отримав ще дозволу”, - каже захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко.

Тим часом, активісти партії “Батьківщина” встановили два намети біля Качанівської виправної колонії № 54 в Харкові, де утримується екс-прем’єр-міністр.

“Група підтримки поїде з наметового табору міста Києва, Ви знаєте, який продовжує свою боротьбу на Хрещатику, люди також хочуть підтримати Юлію Володимирівну і також поділитись своїм досвідом з харківськими активістами, з харківськими патріотами, які фактично переймають цю вахту”, - сказав заступник голови партії “Батьківщина” Олександр Турчинов.

Як відомо, СБУ розслідує кримінальну справу стосовно розтрати державних коштів корпорацією ЄЕСУ, яку у 90-х очолювала Тимошенко. Екс-прем’єр, тим часом, відбуває покарання у колонії на Харківщині - за підписання газових контрактів з Росією їй присудили 7 років тюрми.