Як ідеться в офіційному повідомленні, спеціалісти сил АТО зіткнулись з проблемою ідентифікації тіл загиблих, адже бойовики вдягнуті в українські однострої, та на них відсутні будь-які знаки розрізнення.

“31 липня на північ від міста Шахтарськ відбувся бій між військовослужбовцями сил АТО та терористами. Наші бійці потрапили у засідку. Однак, незважаючи на складність ситуації вони прийняли цей вимушений бій. На жаль українські десантники зазнали втрат. Загинуло 10 українських бійців”, - повідомляє прес-центр АТО.

Українські військові дали відсіч російським найманцям і зараз відведені у тил.

“8 тіл вже вивезено з зони активної фази АТО. Вирішуються питання щодо транспортування ще двох загиблих героїв. Та це ускладнюється тим, що бойовики ведуть постійний обстріл місця бою, перешкоджаючи евакуації загиблих”, - зазначили у прес-службі.

Нагадаємо, в районі Шахтарська Донецької області потрапила в засідку колона десантників, яка здійснювала передислокацію. Військові зазнали втрат.

Прес-офіцер штабу АТО Олексій Дмитрашковський повідомив, що, за попередніми даними, мінімум 14 українських військовослужбовців загинули внаслідок обстрілу під Шахтарськом.