"Загалом за ніч, з 14 на 15 березня, з 20.00 і до опівночі зафіксовано 11 обстрілів, ще 3 випадки порушення режиму тиша були з опівночі до 6 години ранку", — повідомляє прес-центр АТО.

Так, о 22:15 під мінометний вогонь потрапило селище Опитне, а о 22:50 селище Гранітне, що на донецькому напрямку. Крім того, по Опитному до опівночі ворог 4 рази вів вогонь зі стрілецької зброї. А після опівночі по цьому ж населеному пункті бандити двічі били з автоматичних гранатометів. На артемівському напрямку о 22:00 бандити вели мінометний вогонь по селищу Миронівське. На луганському напрямку бандформування зі стрілецької зброї тричі обстріляли Сокольники і один раз Трьохізбенку.

На маріупольському напрямку протягом ночі обстрілів не було. Проте саме тут відзначається активізація повітряної розвідки ворога.

Додамо, впродовж 14 березня хаотичний вогонь із застосуванням стрілецької зброї, автоматичних гранатометів і мінометів вели окремі бандформування, намагаючись спровокувати українську сторону та відновити протистояння на Донеччині та Луганщині.