Про це заявив голова фракції Об'єднання "Самопоміч" Олег Березюк, коментуючи засідання Ради коаліції напередодні голосування за зміни до бюджету-2015.

Справді, дискусії ведуться. Збоку вони можуть виглядати не дуже красиво, і навіть вульгарно. Але насправді це є дискусія по суті,
– констатував депутат.

Попри зауваження до документа, він зазначив, що швидше за все парламент ухвалить зміни до держбюджету.

"У нас є зауваження, що стосуються додатків до бюджету, є пропозиції до дохідної частини. Уряд на більшість з них погодився. В понеділок зранку відбудеться розгляд всіх доповнень в комітетах, після чого їх знову розгляне Рада коаліції. І лише тоді ми вийдемо на фінальні рішення", – повідомив Березюк.

На його переконання, ще не всі олігархічні джерела наповнення бюджету відображені у проекті змін, зокрема щодо зняття понижуючого коефіцієнту на продаж руди, на транспортування аміаку.

"Крім того, ми не дозволимо виділяти 10 млрд грн за транспортування енергоносіїв в зону АТО, адже немає жодних документів, які б підтверджували, що ці поставки відбулися і куди вони пішли", – застеріг Олег Березюк.

Нагадаємо, депутати зберуться на позачергове засідання парламенту 2 березня о 16:00. На порядку денному — зміни до державного кошторису, необхідні для продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом.