За словами координатора "Спільної справи" Олександра Данилюка, вони вимагатимуть звільнити главу МВС України Віталія Захарченка, а також переатестації громадськими комісіями усіх міліціонерів.

"Хода розпочинається у селищі Врадіївка 7 липня 10:00 з короткого мітингу навпроти будівлі відділу внутрішніх справ", – написав на своїй сторінці у Facebook Данилюк.

Відомо й маршрут ходи: Первомайськ (8 липня), Голованівськ (10 липня), Умань (11 липня), Монастирище (12 липня), Жашків (13 липня), Біла Церква (15 липня), Фастів (16 липня), Васильків (17 липня), Київ – Майдан Незалежності (з 18 липня – безстроково).

Нагадаємо, днями трапилося резонансне зґвалтування у смт Врадіївка на Миколаївщині. Затримали 3 працівників правоохоронних органів за підозрою у зґвалтуванні і жорстокому побитті 29-річної жінки.

У містечку, де два міліціонери зі спільником зґвалтували і мало не вбили 29-річну Ірину Крашкову, тривають акції протесту. І навіть дещо запізніле втручання МВС і Генпрокуратури не може заспокоїти людей.