"Якщо проблем немає, то їх створять. Це звичайне явище. Ми всі прекрасно розуміємо, що починаючи з 2012 року ведеться запекла боротьба. Правильно кажу слово "запекла", тому що сьогодні опозиція не працює з точки зору того, що вона повинна робити в законодавчому плані. Її головне завдання сьогодні — знайти проблему і розгойдати її. Вони користуються всякими методами. Так, є прокол в правоохоронних органах, його використовують для того, щоб вирішити цю проблему? Ні, для того, щоб розгойдати", — переконаний губернатор.

Читайте також: Син Крашкової хоче, щоб кривдників його мами засудили довічно

Говорячи про розгойдування проблем, він пригадав нещодавню "врадіївську ходу", пов’язану із побиттям і зґвалтуванням міліціонерами 29-річної Ірини Крашкової.

"Ви дивилися вже інформацію, називається "Врадіївська хода"? Там від слова "Врадіївка" залишився, образно кажучи, запах. Все інше... чиї там люди? Американські громадяни. Всі розкручують "Врадіївський ходу". Треба розгойдати ті вбивства, які робляться... я не хочу покривати. З самого початку, коли це сталося, я говорив з міністром, і говорив, що однозначно нам потрібна переатестація всієї міліції робити, тому що за принципом "на тобі, Боже, що негоже" формувалися багато речей. Ми маємо приклади, коли міліціонери лягали грудьми на гранати в нашій Миколаївській області, і злочинці не одноразово стріляли, вони брали все на себе. Але є негідники. Це дуже погано", — запевнив Круглов.

Нагадаємо, цього літа Україну сколихнула жахлива трагедія: у селі Врадіївка Миколаївської області двоє міліціонерів, Євген Дрижак та Дмитро Поліщук, жорстоко зґвалтували і намагалися вбити місцеву жительку Ірину Крашкову. Їм допомагав таксист Сергій Рябіненко.

Врадіївців обурив той факт, що міліціонери могли уникнути покарання, оскільки мають впливові зв'язки у структурах міліції.

Люди мітингували та брали штурмом місцеве відділення міліції.

Врешті справа отримала всеукраїнський резонанс, її під особистий контроль взяв президент України.

Наразі триває слідство у справі, очікують на суд.

Обурені громадяни на знак протесту навіть організували "врадіївську ходу" - йшли пішки з Врадіївки до Києва з мітингами.