"ГПУ заявила, що замах на моє життя стався з тих причин, що я когось там "підрізала" і цим "спровокувала на хуліганські дії". Так я "підрізала" Януковича і буду "підрізати" далі. Насправді, це єдина причина замаху на мене", – написала Тетяна Чорновол у своєму блозі на "Українській правді".

Читайте також: Чорновол побили з хуліганських мотивів, — ГПУ

За словами журналістки, Роман Залюбовський, який взяв вину на себе, відмовився від очної ставки. Чорновол пояснює – в приватній розмові зрозуміла, що він не знає деталей того, що сталося на Бориспільській трасі.

Тобто бив не він. Тобто він є підставна особа. Можливо, він якось був задіяний в "спецоперації", проте не на головних ролях. Справжні "м'ясники", які нанесли більше 10 ударів по моїй голові та обличчю – цінні цій владі і очевидно "працюють" далі в "ескадронах смерті". А в СІЗО потрапив технічний персонал "спецоперації" за те, що не затер сліди злочину, – вважає Чорновол.

"ГПУ їх обслуговує, бо Пшонка обслуговує Януковича. Саме тому в моїй справі слідство не шукало ні замовника, ні організатора. І чомусь ГПУ не здивувало, що "хулігани" за те, що я їх начебто підрізала (тобто їм начебто довелося пригальмувати через мене), таранили мій дешевий автомобіль (його вартість 5 тисяч доларів) своїм дорогим Порше. Якщо вірити у версію прокуратури цей факт виглядає, як маячня. Правда? Логічним це виглядає лише в тому випадку, якщо моя ліквідація була замовлена і за неї було дорого заплачено", – підсумувала постраждала.

Дивіться також: Чорновол опублікувала фото, за які її “вбивали”

Як відомо, в ніч на 25 грудня у Борисполі побили журналістку Тетяну Чорновол. Лікарі зафіксували струс мозку та рани на обличчі. Крім того, в журналістки був зламаний ніс.

Чорновол заявляла, що напад на неї здійснили за наказом глави держави Віктора Януковича.