"Сам факт того, що вони накладають санкції на людину, чиєю роботою є нормалізація відносин з усім світом, в тому числі і Європою, говорить про те, що Євросоюз не зацікавлений у цій нормалізації", - запевняє так званий “голова МЗС” терористичної “ДНР”.

Він зазначив, що “ДНР” найближчим часом не планувала укладати з ЄС будь-які договори.

Рахунків у мене там теж немає, так що на мою роботу це ніяк не вплине,
- сказав Кофман.

За словами терориста, він був у багатьох країнах Європи і "дуже любив Чехію", однак не переживає з приводу того, що в'їзд туди йому тепер буде закритий.

"Був не так давно в Криму, випадково почув фразу однієї дівчини, яка сиділа в кафе за сусіднім столом. На слова своїх друзів, що їм тепер буде важко потрапити в Європу, вона відповіла: навіщо мені Європа, я Росію не бачила. Ось і я не бачив ні Сибір, ні Камчатку. Мрію побувати на Алтаї і на Байкалі і поїду туди, як тільки буде час", - стверджує терорист.

Як відомо, так званий “міністр закордонних справ ДНР” Олександр Кофман брав участь у невизнаних світом “виборах ДНР” 2 листопада і начебто зайняв друге місце, програвши Олександру Захарченку.

Нагадаємо, сьогодні Євросоюз опубілкував санкції проти 13-ти терористів з “ДНР” та “ЛНР” і п'яти так званих “партій” самопроголошених “республік”, які взяли участь у “виборах” 2 листопада.