За словами Парасюка, у керівництві АТО свідомо применшують кількість українських загиблих. Ніхто взагалі не говорить про зниклих безвісті у війні. А, наприклад, під обстрілом "Граду" в попіл перетворюється навіть зброя.

Тих, хто в самому пеклі, забезпечувати нічим не вдається. Бійцям в ізольованих ділянках доводиться пити воду з калюжі, а політики тим часом піаряться на допомозі армії,
— каже командир.

Володимир Парасюк говорить, що іноді командування забороняє знищувати російську техніку бойовиків.

"Основне ставлення бійців до керівництва АТО - "зливають всіх нас", — зазначив сотник окремої бойової сотні Майдану.

Читайте також: Надія для Росії є якісним полоненим, — адвокат Савченко

Бачив, як "Град" заходив в Україну, обстрілював та вертався в РФ,
— сказав командир четвертої роти батальйону "Дніпро".

Сотник розповідає, що деякі генерали взагалі не цікавляться службою і життям підлеглих, а є в нас генерали, чиї сини служать в російській армії.

"Чому люди сидять на Майдані і нічого не роблять, незрозуміло. Треба пікетувати Верховну Раду, а не просто стирчати в центрі міста", — наголосив Парасюк.

Для мене святе місце на Інститутській - там не мають їздити машини. За інші частини Майдану Гідності нехай вирішують політики,
— вважає сотник.

За словами командира, в якомусь сенсі добре, що є ця боротьба, бо тепер країна бачить ворога. Війна на Сході зірвала маски з усіх - тепер правду бачити легше.

"Майдан Гідності дуже сильно змінив мене - очистив від гріхів, а війна ж загартувала та посилила патріотизм", — каже Володимир Парасюк.