За повідомлення прес-служби партії, сьогодні на віче у Луганську зібралося 400 людей. Молодь розгорнула 50-метровий державний прапор уздовж головної вулиці міста.

"Ви є тим рушієм, який спонукає людей на Сході дивитись на Майдан у Києві. Насправді одна людина на Майдані в Луганську має ту ж вагу, що тисяча - на Майдані у Києві. Ви є на вагу золота, бо, незважаючи на весь тиск, виходите на Майдан і залучає до цього інших", - звернувся до луганських активістів Євромайдану Андрій Лебідь.

Читайте також: Зміна влади в Україні можлива лише революційним шляхом, - Ляшко

Він наголосив, що вимоги Євромайдану залишаються незмінними.

"Влада не йде на діалог із людьми. Ми давно оголосили свої вимоги, збираємо народні віча щонеділі, а поступок від влади як не було, так і немає. Ми всі бажаємо вирішення питання мирним шляхом. Але хто з присутніх бачить сьогодні цей мирний шлях? Хто бачив хоч один реальний крок влади назустріч українському народу? ", - сказав свободівець.

Читайте також: Власенко хоче почути від опозиції практичний план дій Євромайдану

Лебідь попередив, що мирні протести можуть перерости у немирні, якщо влада не зверне уваги на вимоги людей.

"Тож попереджаємо: народові увірвався терпець. Наші вимоги незмінні: відставка уряду, відставка Президента, припинення тиску та політичних репресій проти активістів, звільнення політв'язнів. Якщо влада ігнорує мирні протести громадян - ці протести можуть стати немирними", - наголосив політик.

У наступну неділю о 12:00 луганчани знову планують зібратися на віче.