Про це заявив Президент Віктор Янукович під час зустрічі з керівництвом південнокорейської компанії.

"Ми задоволені рівнем співпраці з "Hyundai Corporation", - сказав Янукович.

Президент України висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю. "Крок за кроком у нас буде зростати рівень довіри один до одного. Це фундамент, на якому ми будемо будувати майбутнє", - зазначив глава держави.

Янукович також повідомив, що українська сторона запропонувала створити спільне з "Hyundai Corporation" підприємства зі збирання швидкісного залізничного транспорту. "Хотіли б, щоб ви подивилися на українські можливості і висловили свою точку зору", - сказав Президент.

Крім того, за словами Януковича, Україна зацікавлена ​​у випуску південнокорейських автомобілів на території України. "Автомобільна галузь в Україні зараз отримала потужний поштовх розвитку, створені всі умови. Якщо вам цікаво, ми могли б разом попрацювати", - підсумував Президент України.

Нагадаємо, за підсумками січня цього року найкраще в Україні продавалися автомобілі Hyundai. Цього року ця автомарка обігнала традиційного лідера українського авторинку ВАЗ.

Також нагадаємо, що в грудні віце-прем´єр - міністр інфраструктури Україні Борис Колесніков після візиту до Південної Кореї заявив, що корпорація Hyundai проводить комерційне дослідження українського автомобільного ринку з метою створення автовиробництва в Україні.