Виявилося, що деякі фрагменти його статті в місцевій пресі абсолютно збігаються з передвиборчими програмами та виступами Віктора Януковича і Володимира Путіна.

Украй складні реалії вимагають від вищого керівництва країни оперативного та ефективного реагування, зважених і скоординованих дій, спрямованих на подолання кризових ситуацій,
— пише Хамідов у своїй статті, що повністю збігається з фразою, якою розпочиналася передвиборча президентська програма "Україна для людей" Віктора Януковича у 2010 році.

Більше того, довірена особа президента Таджикистану запозичив уривки із заяви президента Росії Володимира Путіна, яку він зробив цього місяця на з’їзді «Єдиної Росії».

На "Єдиній Росії" лежить великий тягар відповідальності за ті рішення, які ухвалюються в державі,
— Хамідов просто замінив "Єдину Росію" на назву президентської партії «Народно-демократична партія Таджикистану".

Водночас сам Хамідов визнав, що запозичив цитати з програми Віктора Януковича. Проте, спочатку він сказав, що забув додати розділові знаки цитування, а потім агенції Tojnews заявив, що усі політичні програми й виступи подібні одна до одної. Щоправда, згодом на своїй сторінці у Facebook він визнав власну помилку, списавши усе на свою молодість і недосвідченість.