"Організатори Євро-2012, міжнародні організації, УЄФА, всі виконавці з боку України зробили все для того, щоб ці змагання відбулись. У нас немає ніяких сумнівів, що так і буде", – відзначив Президент.

Як повідомила прес-служба Президента, Янукович також нагадав, що гідна підготовка до Чемпіонату потребує не лише фінансових вкладень, а й дотримання певних стандартів. Але, за його словами, "Україна до цього готова". Він зазначив, що вартість усіх робіт із підготовки до Євро-2012 становить близько 35 мільярдів гривень

Поміж того, Глава держави наголосив, що вся побудована до Євро-2012 інфраструктура слугуватиме також майбутнім поколінням.

Раніше голова підкомітету Верховної Ради з питань підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні Олександр Зац повідомив, що на підготовку та проведення Євро-2012 держава вже витратила близько 80 мільярдів гривень.

Нагадаємо, керуючий партнер ІК "Капітал Таймс" Ерік Найман прогнозує, що дохід від Євро-2012 складатиме близько 300-500 мільйонів доларів і буде багато в чому залежати від рекламної кампанії.

Також нагадаємо, що вартість необхідних для проведення фіналу Євро-2012 у Польщі інвестицій насправді становить менше 1,5 мільярда доларів, замість запланованих близько 30.