У рамках візиту Президент візьме участь у черговому засіданні Ради глав держав Співдружності Незалежних Держав, а також у засіданні Вищої Євразійської економічної ради на рівні глав держав.

Про це повідомив радник Президента, керівник головного управління з питань міжнародних відносин АП України Андрій Гончарук, передає прес-служба Януковича.

Читайте також: Лукашенко каже, що після підписання Україною Угоди з ЄС Митний союз буде захищатися

На засіданні Ради глав держав СНД передбачені питання щодо ключових напрямів розвитку співдружності та поглиблення багатосторонньої співпраці.

"Засідання Вищої Євразійської економічної ради на рівні глав держав, яке відбудеться 24 жовтня, стане гарною нагодою для української сторони обмінятися думками щодо стану та перспектив розвитку започаткованої у травні поточного року поглибленої взаємодії нашої держави з Євразійською економічною комісією, а також розглянути напрями взаємовигідного співробітництва в умовах очікуваного запровадження ЗВТ між Україною та ЄС", - зазначив Андрій Гончарук.

До того ж, Янукович має зустрітися з своїми колегами з метою обговорення актуальних питань двосторонньої взаємодії.

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко запевнив, що навіть ймовірні члени-країни хочуть бачити Україну у Митному союзі.