Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"До Маркова є маса питань, на які він має відповісти у суді. Він здійснив цілий ряд діянь, які повинні бути розслідувані і заслухані в суді. Не стверджую, що він повинен сидіти у в'язниці, бо не маю на це прав. Будь-яка інша людина вже була б покарана, то чому Марков має бути винятком?", - сказав чиновник.

Відео 18+

"Є відео, де він б'є людину. У місцевому санаторії імені Горькова двічі жорстоко били головного лікаря, який відмовлявся підписувати документи про відчуження землі санаторію. Коли ми боролися з порушеннями на парковках і пароковочною мафією, чим теж займався Марков, мій колега був жорстоко побитий. Хтось має нести відповідальність за це", - додав він.

Гончаренко дивується, чому на це роками ніхто не реагував.

"В Одесі знищено за його участі цілий ряд санаторіїв. Крім того, міністерство внутрішніх справ встановило факт фальсифікації на виборах, тому має виявити організаторів. Суд має поставити кінцеву крапку", - додав він.

Нагадаємо, управління зв'язків з громадськістю МВС України повідомило, що Ігор Марков затриманий в Одесі після вручення повідомлення про підозру у вчиненні хуліганських дій в 2007 році.