"У нас уже створюється думка, що завтра приїжджає представник Євросоюзу пан Фюле, і це робиться свідомо для того, щоб показати, який стан справ є в державі", – каже Єфремов.

Він наголошує, що наразі ведуться пошуки можливих компромісів і шляхів вирішення сформованої у Раді ситуації. Він каже, що під час сьогоднішньої наради з представниками опозиційних фракцій йому запропонували підтримати меморандум, у якому передбачається створення робочої групи, яка повинна була б напрацювати пропозиції із забезпечення персонального голосування.

За його словами, таку групу планують створити розпорядженням спікера ВР Володимира Рибака зі строком роботи в 1 місяць. Й наголосив, що опозиція не підтримала цю ініціативу.

Більше того, на його думку блокування трибуни ВР – це піар фракції УДАР.

До слова, лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що опозиція зібрала достатню кількість підписів за відставку спікера парламенту Володимира Рибака.

Як відзначає лідер УДАРу Віталій Кличко, нардепи із його фракції
так само як і вчора залишаться чергувати у парламенті. Водночас, Яценюк наголосив, що ПР сама не має на меті розблоковувати трибуну.