"Взагалі-то сьогодні перший раз за п’ять років відбулась дуже негарна подія: на прохання фракції "БЮТ-Батьківщина" нас всіх зібрали в 15:45 в кабінеті Литвина. У кожного були свої плани. Я, припустимо, зустрічався з журналістами і встиг приїхати тільки в 16:50. У результаті лідера фракції БЮТ Кожем’якіна там вже не було, а фракція БЮТ пішла блокувати трибуну парламенту. Тобто, це якось виглядає не зовсім нормально по відношенню до своїх колег, коли ти просиш одне, а робиш зовсім інше. Раніше у нас такого не було", — прокоментував дії депутатів фракції "БЮТ-Батьківщина" лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов у четвер.

"По-друге, якщо вони хочуть блокувати, у нас нічого термінового немає. За великим рахунком, програму на поточну сесію парламент виконав. І зараз, за ​​великим рахунком, допрацьовує інші законопроекти, які є. Тому, будь ласка, можна блокувати", — сказав він.

"Жодних інцидентів ми робити не збираємося", — додав лідер фракції Партії регіонів.

Відповідаючи на питання про те, яким чином у п’ятницю буде закрита поточна сесія Верховної Ради, якщо "бютівці" заблокують трибуну і президію, Єфремов сказав: "Нормально будемо закривати". Він підкреслив, що депутати фракції Партії регіонів покинули сесійну залу на четвер і повернуться на засідання парламенту вже у п’ятницю.

"Нашим депутатам я сказав, що вони можуть працювати в комітетах. Ми чергувати тут не збираємося. А завтра будемо працювати за обставинами", — сказав Єфремов.