"На жаль, ми змушені констатувати, що сьогодні знову більше 2 млн 300 тис. гривень наших платників податків вилітають "у трубу" з вини опозиції", - сказав Єфремов, передає сайт Партії регіонів.

Регіонал запевняє, що опозиція заважає іншим депутатам виконувати свої обов’язки.

"Сьогодні наша фракція чисельністю 202 людини, плюс 32 комуністи, плюс самовисуванці, які нас підтримують, знову прийшли на робочі місце для того, щоб виконувати свої прямі обов'язки. Але представники опозиції продовжують блокувати Верховну Раду", - скаржиться Єфремов.

Політик додав, що опозиціонери порушують закон, адже регламент забороняє блокування парламенту.

"Також усі ті законопроекти, які винесла опозиція щодо персонального голосування, ми змогли б розглянути в залі. У процесі їх розгляду всі фракції могли б висловити свою думку, і якийсь із цих документів міг би бути ухвалений. Але всі ці пропозиції з боку опозиції не знаходять підтримки", - сказав він.

Також нардеп повідомив, що депутати з його політичної сили готові не отримувати зарплату за дні, у які Рада не працювала.

"Сподіваюся, 19 числа ми запустимо роботу парламенту", - висловив припущення Єфремов.

"За законом, через 30 днів президент матиме право розпустити парламент. І є окрема точка зору людей, які говорять, що, якщо сесія не відкрита, то й лічильник із цього питання не йде", - додав він.

Нагадаємо, опозиційні сили продовжують блокувати роботу Верховної Ради.

За словами нардепа Віталія Кличка, представник Партії регіонів заявив, що вони "готові голосувати особисто", та лідер УДАРу переконаний, що у ПР лукавлять, адже не погоджуються вводити персональне голосування та введення системи "Рада-3".

Кличко пропонує керівництву ВР протестувати систему "Рада-3" і голосувати у цей час руками . Для забезпечення особистого голосування нардепів та розблокування роботи Ради його фракція запропонувала план дій.

На думку політолога Володимира Фесенка, впроваджувати систему для персонального голосування "Рада-3" влада поки що не готова.