"У нас хибна практика виходить: як тільки будь-яку людину, яка претендує на звання політика, затримують правоохоронні органи, то відразу починають обростати якимось колами, що він борець, щось проти когось говорить. Я не чув такого", - сказав він.

За словами Єфромова, за злочин в Україні притягують усіх, незалежно від політичної приналежності або роботи в державних органах.

"У нас є десятки прикладів, коли держслужбовці або політики притягаються до кримінальної відповідальності за ті діяння, які вони вчинили", - додав депутат.

Регіонал порадив Маркову працювати з адвокатами і юристами, а не заявляти про політичну складову його арешту.

За словами найближчих соратників Ігоря Маркова, політика по підземних комунікаціях вивели з будівлі міліції, доставили в Одеський аеропорт, а звідти - літаком до Києва. Вже у столиці Печерський суд має обрати йому запобіжний захід.

Нагадаємо, в Одесі протистояння прихильників екс-депутата Ігоря Маркова та міліції біля будівлі Головного управління МВС України в Одеській області закінчилося силовою акцією правоохоронців.

Управління зв'язків з громадськістю МВС України повідомило, що Ігор Марков затриманий в Одесі після вручення повідомлення про підозру у вчиненні хуліганських дій в 2007 році.

Політолог Володимир Цибулько переконаний, що арешт екс-нардепа Ігоря Маркова є запобіжним заходом влади, адже він мав шанс стати символом боротьби проти євроінтеграції.

Екс-нардеп Ігор Марков оголосив голодування.