Про це він розповів журналістам перед відвідуванням Головного слідчого управління Генпрокуратури України в середу вранці, передає УНН.

Коли я вчора приїхав мене одразу забрали слідчої Генпрокуратури. Вночі вони привезли мене сюди. В 20.20 мені вручили нове представлення, згідно з яким мене сьогодні запрошують до суду вже по іншій справі, пов’язаній з розпалювання міжнаціональної ворожнечі. В суті цієї взяли три останні моїх виступи, які я зробив будучи народним депутатом ВР,
— сказав О.Єфремов.

Нагадаємо, заставу в розмірі 3,7 мільйона гривень внесли соратники за колишнього керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. Про це заявив народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

Печерський райсуд Києва 16 лютого увечері обрав екс-керівнику фракції Партії регіонів Олександру Єфремову запобіжний захід у вигляді утримання під вартоюз альтернативою у вигляді виплати застави у 3,7 мільйона гривень. Джерело в Генеральній прокуратурі повідомило, що 18 лютого Єфремову буде висунута нова підозра у вчиненні кримінального злочину.

Раніше співробітники Генпрокуратури спільно з працівниками СБУ затримали колишнього голову Партії регіонів Олександра Єфремова за підозрою у зловживанні службовим становищем.