Про це вона заявила у Страсбурзі на традиційному брифінгу на початку засідання пленарної сесії Європарламенту.

“Пан Кокс та пан Кваснєвський зробили все, що вони могли для того, щоб спробувати покращити ситуацію, але ми також мали знаки з боку українського уряду та дипломатичних кіл про те, що мала бути можливість покращення після виборів. Але час минає, і я маю враження, що місія не досягла мети, принаймні точно до такого ступеню, до якого ми сподівалися”, - сказала політик.

Вона зазначила, що за продовження місії виступають, зокрема, донька екс-прем’єр-міністра Юлія Тимошенко та лідери її партії.

На думку Хармс, необхідно встановити чіткі умови подальшого продовження місії.

“Я думаю, нам потрібно встановити умови для їхнього мандату. Доповідь Кокса та Кваснєвського мала би бути оприлюдненою. Якщо вона обговорюється лише за зачиненими дверима, нічого не змінюється в Україні”, - наголосила депутат.

Нагадаємо, сьогодні у ЦКЛ “Укрзалізниці” в Харкові на зустріч з екс-прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко приїхали спостерігачі від Європейського парламенту в Україні екс-президент Польщі Александр Кваснєвський та екс-президент Європарламенту Пет Кокс.

Колишній Президент Польщі Александр Квасневський та колишній голова Європейського парламенту Пет Кокс зустрілися з Президентом України Віктором Януковичем.

А вчора Кокс і Кваснєвський навідалсь до Юрія Луценка.