Про це повідомляє офіційний сайт Тимошенко.

Читайте також: Європа пропонує Януковичу помилувати Тимошенко по-пацанськи, - експерт

"Ми вдячні іноземним фахівцям і місії Кокса-Кваснєвського за правдиву інформацію, яка підтвердила наші побоювання щодо можливого лікування Юлії в Україні та негативних наслідків, які могли б відбутися після або під час такого лікування", - йдеться у повідомленні.

Олександр Тимошенко нагадав, що медики з клініки "Шаріте" попередили, що після двох років хвороби єдиним шансом на успішне лікування є операція.

Чоловік екс-прем'єра сподівається, що "у президента вистачить мужності звільнити незаконно засудженого політв'язня, жінку, яка потребує невідкладного лікування, над якою протягом двох років безсоромно і безкарно знущається влада".

"Ми сподіваємося на те, що президент, як віруюча людина, як чоловік, прислухається до голосу своєї совісті та ухвалить єдине правильне на цей час, законне і позитивне рішення щодо Юлії та не втратить унікальний шанс возз'єднання України з європейською родиною", - зазначив він.

Нагадаємо, Янукович готовий відправити Тимошенко лікуватися за кордон. Президент каже, що підпише відповідне рішення, якщо його ухвалить Верховна Рада.