Про це повідомляє погодний портал opogode.ua.

Денна температура повітря становитиме +8+13 градусів, лише на крайньому заході та у південній частині максимальна температура досягне +13+19 градусів.

Вночі опадів не очікується, проте вже вдень черговий циклон принесе сильні дощі на захід та північ України.

Вітер в Україні - південний, на заході північно-східний, 5-12 м/с.

Детальніше про погоду в усіх областях України.

На заході вночі переважно без опадів, вдень дощі, місцями сильні опади. Температура повітря вночі +3+9 градусів, у Карпатах місцями +1+6, на ґрунті можливі заморозки 0-3 градуси; вдень +10+17 градусів, на Закарпатті до +20 градусів, на Волині та в Рівненській області +8+14 градусів.

На півночі вночі переважно без опадів, вдень часом дощі, ввечері місцями сильні опади. Температура повітря вночі +3+8 градусів, на ґрунті місцями заморозки 0-3 градуси; вдень +9+14 градусів.

У центральній частині без істотних опадів, лише в другій половині дня у Вінницькій області дощі. Температура повітря вночі +4+9, подекуди на ґрунті заморозки 0-3 градуси, вдень +9+14, у Дніпропетровській області до +17 градусів.

На сході України суттєві опади малоймовірні, лише ввечері в Харківській області пройдуть дощі. Температура повітря вночі +4+9, в Харківській області на ґрунті подекуди заморозки 0-3 градуси, вдень +10 +16 градусів.

У південній частині переважно без опадів, лише ввечері в Одеській та Миколаївській областях передбачається дощова погода. Температура повітря вночі +8+13, вдень +13 +19 градусів.

У Києві вночі без опадів, вдень часом дощі, ввечері місцями сильні опади. Температура повітря вночі +3+5 градусів, на околицях міста на ґрунті місцями заморозки 0-3 градуси; вдень +9+11 градусів.

Як повідомили синоптики в Укргідрометеоцентрі, 26 та 27 вересня на території України оголошено штормове попередження.