Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Як пояснили журналістові медики-волонтери, цей труп витягли із 7-го поверху Будинку профспілок. Медики також розповіли, що сьогоднішнього дня вони витягли з Будинку профспілок чотирьох сильно обгорілих трупів. За їхніми даними, там ще досі залишаються трупи активістів.

Як повідомляє журналіст ТСН, люди просто не могли евакуюватися, бо вони були непритомні після того, як їх побили силовики, які опинились в Будинку профспілок. Люди були з переламаними ногами і руками.

Трупи у Михайлівському соборі не залишають. Активісти викликали судмедекспертів та спеціальну бригаду медиків, проте на виклик ніхто не приїхав. Тож обгоріле тіло залишили під головним входом Київського міського управління міліції, яке розташоване через дорогу від Михайлівського собору.

Зауважимо, Будинок профспілок цілий день тлів, зараз знову загорівся верхній поверх будівлі.

Нагадаємо, у Будинку профспілок сталася сильна пожежа. За попередніми даними обійшлось без постраждалих. На місце події, майже після чотирьох годин від початку пожежі, прибули пожежні машини. Пожежа розпочалась близько 22:00 з шостого поверху будинку, далі вогонь перекинувся на інші поверхи і охопив більшу частину будівлі.

Народний депутат від “Батьківщини” Сергій Соблєв повідомив, що не виключено, що під час пожежі в Будинку профспілок загинули люди, але наразі підтвердженої інформації про це немає.

На думку Петра Порошенка Будинок профспілок підпалив "Беркут", для того, щоб позбавити опозицію штабу опору.

Міністерство внутрішніх справ обвинувачує активістів "Правого сектору" у підпалі Будинку профспілок у Києві.