Про це розповіли родичі загиблих під час засідання тимчасової слідчої комісії щодо розслідування подій на Майдані.

Я сестра Паращука Юрія, який помер від кулі снайпера у Києві. У довідці про смерть було написано „дотична вогнепальна рана голови“, ще коли ми забирали труп, нам адвокат говорив забрати кулю та долучити до справи. Але зараз виявляється, що в справі вже рана записана як наскрізна. Наче вона пролетіла зверху над головою,
— розповіла під час засідання Олена Сингаєвска.

Теж саме під час засідання сьогодні розповіли ще кілька родичі загиблих.

"Я ще не бачив жодного замовного вбивства з використанням снайперської гвинтівки, де ми знайшли б кулю. Вона може пролетіти на великі відстані, в залежності від того, яка це гвинтівка. 70% куль пішли на виліт. У військовому госпіталі кулі поскидали в одну коробку з-під медичних інструментів, і зараз вияснити, де чия була куля, неможливо", — сказав Москаль, закриваючи чергове засідання тимчасової слідчої комісії.

Голова комісії народний депутат "Батьківщини" Геннадій Москаль доручив Генеральній прокуратурі надати відповідь стосовно цього факту на наступне засідання.

До слова, народний депутат України, керівник ТСК парламенту Геннадій Москаль вважає, що якщо не будуть змінені підходи до розслідування та кваліфікації участі окремих осіб у подіях в центрі Києва у період масових акцій протестів, то винні так і залишаться непокараними.