Про це повідомив прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

"У той же час, відмічається зменшення військової присутності підрозділів Збройних Сил Російської Федерації у прикордонних районах Бєлгородської, Курської, Воронезької та Брянської областей цієї країни", - йдеться у повідомленні.

Військові отримали дані щодо руху колони техніки в кількості до 100 одиниць (танки, БТР, РСЗВ "Град", БМП) по дорозі сполученням "Старобешеве – Тельманове" в напрямку н.п. Тельманове.

В прес-центрі також зазначили, що на техніці присутні розпізнавальні знаки — кола чи трикутники білого кольору.

"За наявними даними, на виїзді з населеного пункту Побєда розгорнуто штаб батальйонної тактичної групи Збройних Сил Російської Федерації. В населений пункт Амвросіївка зайшло 5 БТР та 1 "КамАЗ" з живою силою", - повідомляють у штабі.

З території Росії через населений пункт Дібровка в сторону Дмитрівки прослідувала колона: 6 РСЗВ "Град", 8 тентованих "КамАЗів", 2 "Урали" з живою силою.

Додамо, за словами політичного експерта Євгена Магди, колона, яка насувається в бік України з боку Росії, – це ознака гібридної війни. Йде водночас поєданння нагнітання військової ситуації та створюється порядок денний, що Росія демонстурє м'язи. Росія намагається довести свою безкарність і деморалізувати українських громадян.