За усіма фактами вбивств та поранень міліція відкрила кримінальні провадження, повідомила прес-служба МВС у Донецькій області.

Згідно з повідомленням, бойовики не припиняють обстріли населених пунктів Мар'їнського, Артемівського, Ясинуватського районів, а також Авдіївки, Дебальцевого та передмість Маріуполя.

В Авдіївці було вбито 2 жінки, 1 отримала численні осколкові поранення. На місця руйнувань в перерві між обстрілами змогли виїхати правоохоронці. Встановлено особу одної з загиблих: це місцева мешканка, 1937 року народження,
— заявили в міліції.

Співробітники Дебальцевського міськвідділу міліції також вийшли на зв'язок і повідомили, що приблизно з 7:00 ранку розпочався новий обстріл житлових кварталів міста, а саме — вулиці Фестивальної та вулиці 8 березня.

Правоохоронці пояснюють, що через постійні обстріли інформація з "гарячих точок" надходить із запізненням. Обставини та дані про постраждалих уточнюють.

Читайте також: "Казаки ополчення" влаштували сутичку з російськими військовими, — прес-центр АТО

Нагадаємо, у ніч на 8 лютого терористи 39 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Основний удар бойовики спрямували на Дебальцівський напрямок.