Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Разом з тим, за його словами, російсько-терористичні війська продовжували вести обстріл, хоча їх інтенсивність протягом останньої доби істотно знизилася.

В цілому російсько-терористичні війська порушили режим припинення вогню більше 15 разів. Зокрема, зафіксовані обстріли з боку противника на Дебальцевському плацдармі (основна частина обстрілів) і в районі Донецьку. Вогонь вівся в основному зі стрілецької зброї і мінометів,
— повідомив він.

Так, противником відкривався вогонь з позицій в районі н.п.Авдіївка, Мар'їнка, Нікішине, Чорнухине та ін. У районі н.п.Піски бойовики тривалий час вели хаотичний вогонь зі стрілецької зброї по лісопосадці з невстановленою метою (українських військовослужбовців у даній лісопосадці на той момент не було).

Також, як повідомив Тимчук, не зменшилася бойова активність російсько-терористичних військ в зоні АТО у вигляді інших форм діяльності військ.

Так, в північних і північно-західних районах Донецька фіксувалися активні переміщення підрозділів противника, який перекидає сили і засоби вздовж лінії фронту. Крім живої сили, відзначено перекидання бронетехніки, а також артилерійських систем - шість установок ствольної артилерії прослідували в бік Петровського району міста.

Нагадаємо, у вівторок вранці режим припинення вогню був введений на всіх позиціях сил антитерористичної операції на сході України. В РНБО повідомили, що ватажки незаконних збройних формувань, що діють на сході України, ознайомлені з домовленостями про режим припинення вогню.