"Вчора, 25 вересня, о 17:50, а також починаючи з 4 години ранку сьогоднішнього дня, з боку території, підконтрольній "ЛНР", ішов інтенсивний обстріл системами залпового вогню “Град” блокпостів Національної гвардії біля Троїцької сільради Попаснянського району. Жертв немає, збитки уточнюються. У результаті обстрілів загорівся ліс неподалік сільради", — йдеться у повідомленні на офіційному сайті чиновника.

Протягом минулої доби фіксувались постійні обстріли та диверсії з боку бойовиків:

- З 23:30 до 00:15 тривав мінометний обстріл блок-посту Нацгвардії в районі Бахмутки. Жертв немає;
- О 23:50 неподалік м.Новоайдар, за 40 км від лінії бойових зіткнень, бойовики обстріляли з автоматичної зброї опорний пункт 24-ї бригади Збройних сил України. А отримавши відсіч, втекли;
- В с. Петрівка о 20:10 диверсійно-розвідувальна група бойовиків обстріляла з автоматів і кулеметів опорний пункт українських збройних сил. Жертв немає, після відсічі бойовики втекли.
- 25 вересня з 12:40 до 13:10 із території м.Кіровськ (підконтрольного "ЛНР") здійснено мінометний обстріл у напрямку блок-посту Нацгвардії України біля смт Світличне Первомайського району.

Крім того, за повідомленням Москаля, в м. Щастя бойовики з автоматами Калашникова затримали депутата Ленінської райради Луганська, заступника начальника департаменту зв’язків із громадськістю Луганської міської ради А.В. Савенка. Його місцезнаходження невідоме.

До Старобільської районної лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями доставлено військовослужбовця збройних сил України. Вказані поранення він отримав під час обстрілу ТЕС у м.Щастя. Крім того, до вказаної лікарні з вогнепальними пораненнями періодично потрапляють військовослужбовці з місць, де не ведуться бойові дії.

Також повідомляється, що 25 вересня в річці Айдар виявлено труп українського військовослужбовця з пораненнями від вогнепальної зброї та вибухового пристрою. Хоча жодних бойових дій у цьому районі не велося.

Протягом доби зафіксовано шість порушень повітряного простору України в Луганській області російськими безпілотниками. В районі Міловського району вздовж державного кордону між Україною та Російською Федерацією постійно літав військовий літак Збройних сил РФ.

Додамо, вночі незаконні збройні формування неодноразово обстріляли українські підрозділи в зоні АТО.