Про це повідомляє прес-центр АТО.

Ніч з 3 на 4 серпня характеризується підвищенням активності бандформувань. Збільшилася інтенсивність обстрілів позицій сил АТО,
— йдеться у повідомленні.

У прес-центрі розповіли, що бойовики 6 разів обстріляли з "Градів", танкового озброєння і мінометів позиції десантників в районі Новоганнівки. Також 6 разів з мінометів і "Градів" терористи обстріляли аеродром Луганська.

Крім того, з 22:30 до 23:30 терористи атакували блокпост у районі населенного пункту Нижня Талівка, близько 1:00 – позиції піхоти в районі селища Волнухіне, з 1:50 до 2:00 – позиції силовиків в районі населенного пункту Нижній Мінченок.

Також з артилерії і мінометів терористи вчора ввечері обстріляли блокпости сил АТО в районі перехрестя доріг поряд з населеним пунктом Кам'янка і Новий Світ.

Триває артилерійсько-мінометний обстріл позицій сил АТО з території Російської Федерації.

Зокрема, близько 21:00 відбувся артилерійський обстріл українських десантників в районі населеного пункту Червонопартизанськ та позицій військових поблизу Червонопартизанська.

Силовики також повідомили про обстріл з БМ-21 "Град" позицій десантників в районі населеного пункту Дякове.

До слова, заступник голови Дніпропетровської ОДА Борис Філатов повідомив, що з полону звільнено чернігівських танкістів з 1815 частини. Зараз вони їдуть до Дніпропетровська.