Як повідомляє прес-центр АТО, впродовж дня передові загони сил АТО продовжували атакувати визначені райони та звужувати кільце довкола бандформувань. Населений пункт Горлівка повністю блоковано. Також триває спеціальна бойова операція в районі Лутугіно Луганської області, яку розпочали підрозділи батальйону територіальної оборони.

Об 11:00 в районі населеного пункту Новий Світ, бійці батальйону територіальної оборони прийняли бій з групою бойовиків, під час якого було знищено 2-х снайперів бойовиків.

З боку РФ терористи сьогодні неодноразово обстрілювали позиції АТО: обстріли велися з протитанкових керованих ракет та мінометів. Також терористи обстрілювали Амвросіївку, Металіст та аеродром “Луганськ”. Втрат серед українських військових немає.

Як відомо, прес-центр АТО повідомив, що бойовики ведуть обстріл житлових кварталів міста Горлівки з мінометів та РСЗО “Град”.

За попередньою інформацією департаменту охорони здоров'я Донецької облдержадміністрації у результаті бойових дій в Горлівці загинуло 13 осіб. З них двоє дітей, віком 1 і 5 років.