The Washington Post запитує, як Людмила Путіна може боятися літати на літаках (це є однією з офіційних причин розриву), якщо раніше працювала стюардесою.

The Los Angeles Times згадала, що в книзі "Володимир Путін: Дорога до влади" (автор - Олег Блоцький) згадано про скарги Людмили Путіної на грубе поводження чоловіка щодо неї. Тож це видання вину за розлучення покладає на президента Росії.

The Guardian назвала причиною розлучення гімнастку Аліну Кабаєву. Мовляв, Володимир Путін вже давно в неї закоханий. До слова, позашлюбний син Кабаєвої, як неофіційно стверджує чимало журналістів, є сином саме Путіна.

Daily Mail не оминув релігійного питання. Виданню цікаво, чи радився про розлучення Володимир Путін зі своїм духівником. Адже це важливо в країні, де релігія є майже частиною державної політики.

До речі, претенденткою на руку і серце Володимира Путіна британське медіа назвало колишню шпигунку і телеведучу Анну Чапман.

Журналіст Daily Telegraph звернув увагу на життя Людмили Путіної. Зокрема, сказано, що вона живе в маєтку вартістю 1 млн фунтів (близько 13 мільйонів гривень) поблизу кордону з Естонією. Є чутки, що екс-дружина російського президента прийняла чернечий постриг.

Нагадаємо, вчора Володимир та Людмила Путіни оголосили, що вони розлучаються. Сімейна пара прожила разом майже 30 років. У Володимира та Людмили Путіних - двоє дітей. Останнім часом перша леді вкрай рідко з'являлася на публіці.

А у 2008 році газета "Московський корреспондент" повідомила, що Путін таємно обвінчався з гімнасткою Аліною Кабаєвою. Глава Росії усі закиди спростував, а видання невдовзі закрили.