Один із варіантів маршруту, який варто запланувати на вихідні, - Берегове-Свалява-Рахів. Це приблизно 220 км насиченої подорожі. Дорогою побачите чимало цікавих місць, де варто зупинитися для відпочинку, помилуватися природою та запланувати екстремальні розваги.

В програмі своєї мандрівки обов’язково заплануйте візит до термальних джерел біля Берегового та оздоровлення мінеральними водами у Сваляві.

У Рахові ж - найвисокогірнішому місті в Україні - при нагоді візьміть участь в етнічному культурному фестивалі, які тут часто відбуваються.

Піші прогулянки в гори або ж на конях чи квадроциклах - насолоджуватись гірськими краєвидами можна у різний спосіб. Кожен обирає дозвілля собі до душі. Жайворонкам радимо зустріти світанок у горах.

Для прихильників рибальства - мальовничі озера, які неодмінно помітите дорогою.

Від Києва до Рахова - 660 км, зі Львова - 270 км. З Донецька потрібно подолати майже 1 300 км, з Одеси - понад 800.

З Києва варто їхати через Рівне, потім на Львів та Івано-Франківськ. Дорога досить якісна, хоча місцями, після Івано-Франківська, ремонт не завадить. Відстань подолаєте приблизно за 7 годин.

На дорогу з Києва та назад Subaru Forester витратив близько 110-ти літрів бензину Pulls від АЗК ОККО.

На Закарпатті рекомендуємо смакувати стравами місцевої кухні: банош, кнедлі, бограч. Колиби, в яких все це можна спробувати, знайдете усюди. У деяких із них, зокрема біля Рахова, облаштовані ще й музеї. Тож під час обіду можете ознайомитись з давніми предметами побуту. Ціни тут демократичні - від 30 грн з особи.

З вибором готелю чи приватної садиби для ночівлі проблем не виникає. Середня вартість - 50-150 грн з людини за добу.

Мандруйте рідною країною разом з ОККО та Subaru Ukraine. І відкривайте для себе унікальні куточки України.