До категорії "Веб-інструментів" увійшов сервіс LastPass. Його ідея полягає у збереженні в одному місці паролів користувачів, які можна захистити одним спільним майстер-паролем.

Ще один пункт цього списку – сервіс Imo, універсальний інструмент спілкування. Він поєднує AIM, Facebook, Google Talk та інші системи обміну повідомленнями.

В категорії "Розваги" перше місце посів сервіс Viddy. Це спеціальний сервіс для власників iPhone.

До цієї категорії увійшов також сервіс Songza. Його ідея полягає у потоковому прослуховуванні музики, так зване тематичне радіо, яке вміє підлаштуватися під музичні смаки користувача.

В категорії "Освіта" лідером став сервіс Coursera. Це унікальний проект безкоштовного дистанційного навчання, на сторінках якого розміщені лекції найвідоміших університетів світу. Також до цієї категорії увійшли Vocabulary.com і Codeacademy.

Серед сайтів новин опинилися ресурс Національної космічної агенції Nasa.gov, сервіс Hi-tech новин The Verge, а також сервіс скандальних новин BuzzFeed.

В категорії "Продуктивність" автори рейтингу виділили новий поштовий сервіс Microsoft – проект Outlook.com, сервіс онлайн-презентацій Prezi, до категорії соціальних ресурсів потрапив перший сервіс соціальних новин Digg і аналогічний ресурс Reddit.